اليكم الطريقة و المقادير:-
اول حاجة نجيب كيلو جمبرى مقشر و نفتح الظهر و ننظفه
و نفتح الظهر
و نشيل كيس الرمل لحد ما نتأكد ان ظهر الجمبرى نضيف
و بعدين نحاول فتح ظهر الجمبرى اكتر لحد ما يكون شكل الجمبرى
مبطط مثل صدور الفراخ المخلية بالشكل ده
مبطط مثل صدور الفراخ المخلية بالشكل ده
و بعدين بنغسله و نتبله بالتتبيلة اللى فى الصورة و هى عبارة عن صويا صوص حوالى 2 ملعقة كبيرةملعقة كبيرة كمون2 ملعقة كبيرة بهارات سمك مخلوطة
ملعقتين صغار ملحمن 6 الى 7 فصوص ثوم مدقوقعصير ليمونة
ملعقتين صغار ملحمن 6 الى 7 فصوص ثوم مدقوقعصير ليمونة