المكونات
3 حبه مانجو ناشف (زبده)
كوب سكر ( حسب الرغبة)
ماء
الطريقة
1 / نجيب المانجو ونغسلها كويس جدا جدا لاننا هنستخدم القشر

2 / نبدأ نقطع المانجو شرائح

3 / بسكينه رفيعه حامية نبدأ بتقطيع الشرائح الى مربعات

4 / ثم نفصل المربعات عن القشر ونضعها في طبق غويط

5 / نجيب القشر و فلب المانجه ونحطها في مصفة ونضيف عليها السكر ونبدا بعصرها جيدا بالايد ونضيف الماء بالتدريج لحد ما القشر ميكونش فيه مانجه خال

6 نقلب السائل الي طلع من عصر القشر كويس مع السكر ونضيفه للمكعبات ويقدم بارد


العصير بيكون سمكه تقيل