الصفحات

السمسمية ... بالصور

احدث اجدد واروع واجمل واشيك السمسمية ... بالصور

المقادير:
200 g جنجلان
سمسم
100غ عسل
100غ سكر سنيدة
50غ لوز مهرمش
الطريقة:
- ندوب السكر مع العسل حتى يتفلى
- ثم نضيف الجنجلان واللوز

- ونسنمر بالنحريك حنى لا يحترق


- وعمد تجانس الخليك ويصيح لونه دهبيا
نصب الخليط فى ورق الزبده ونضع ورقة اخرى فوق الخليط


- ونسرحه بالمدلك حنى يصبح رقيق ومسطح ونقطعه بالشكل اللدى نحبه وناركه حتى يبرد وهدا شكله النهائى


...

المشاركات الشائعة