الصفحات

Simon mogelijk tegen Ajax al Feyenoorder

احدث اجدد واروع واجمل واشيك Simon mogelijk tegen Ajax al Feyenoorder

Simon mogelijk tegen Ajax al Feyenoorder

Krisztián Simon kan zich opmaken voor een langer verblijf in Rotterdam. Feyenoord wil verder met de Hongaarse buitenspeler en hoopt nog deze week tot een akkoord te komen met diens club Ujpest FC.

"Het is de bedoeling dat hij tegen Ajax al kan meedoen", zegt Beenhakker in gesprek met NUsport. De negentienjarige aanvaller maakt indruk tijdens zijn stage bij Feyenoord. Eerder liet trainer Mario Been al weten graag verder te willen met de Hongaar.

Zijn huidige werkgever heeft aangegeven open te staan voor een transfer. "We gaan nu alles goed op papier zetten en hopen er nog deze week met Ujpest uit te komen." Simon wordt in eerste instantie gehuurd, zoveel is reeds duidelijk. Mogelijk maakt hij ook definitief de overstap naar Rotterdam.

"Als hij zich bij ons goed ontwikkelt en later wordt doorverkocht, profiteert Ujpest mee. Daarover zijn we het al eens. Er moeten alleen nog duidelijke afspraken worden gemaakt over de exacte invulling van het contract", aldus Beenhakker, die Simon al langer kende.

"Ik had vóór zijn eerste stage bij ons al een goed beeld van hem, maar belangrijk was dat hij ook bij Mario in het pulletje zou vallen én dat hij het bij Feyenoord naar zijn zin zou hebben. Dat blijkt nu allebei het geval. Mario ziet het in hem zitten en zelf wil die jongen heel graag blijven."

...

المشاركات الشائعة