الصفحات

ارز بلبن بالتوفي ..........بالصور

احدث اجدد واروع واجمل واشيك ارز بلبن بالتوفي ..........بالصور





الطريقة





ارز باللبن عادي خالص باي طريقة تحبي تعمليه بيها بس تضيفي عليه في الاخر نشا علشان يجمد شوية لم ندخله الثلاجة انا طريقتي اني اسلق الارز في قليل من الماء واضيف اليه ذرة ملح



وبعدين اضيف اللبن حتي يكمل سواه واحليه بالسكر حسب الطلب واذيب النشا في قليل من اللبن واضيفه اليه



نيجي بقي للفكرة الجديدة اننا نعمل توفي وهو اننا نضع السكر علي النار ونقلبه حتي يصبح لونه بني فاتح مثل الكراميل ونضيف اليه القشطة ونقلبه فيصبح توفي



ناخذ نصف التوفي ونقلبه مع الاز والنصف الاخر نضيفه علي الوجه في الاطباق



ونزين الوجه بزبيب وجوز هند واي مكسرات انا ضفت لوز مقشر ونضعه في الثلاجة والافضل اننا ناكله تاني يوم كل ما يقعد يكون احلي



ودي صورة اقرب للطبق



بيكون الارز باللبن لونه بيج والوجه اغمق فبيكون شكله جميل وطعمه اجمل

وده الشكل النهائي يارب اكون عرفت اشرحه واوضحه ويعجبكم


...

المشاركات الشائعة