الصفحات

"Динамо" зіграє зі збірною Ізраїлю

احدث اجدد واروع واجمل واشيك "Динамо" зіграє зі збірною Ізраїлю

Мешканцям п'ятизіркового Herods Palace незрозуміло, чому вранці замість вибору на користь морського узбережжя три десятки молодих спортсменів із серйозними обличчями йдуть у протилежному напрямку, до автобусу, який везе їх невідомо куди. І правда, кожен би з нас із куди більшим задоволенням віддав би перевагу золотистому піску та теплим водам Червоного моря, ніж стомливим забігам, дуже непростим вправам із аеробіки, двостороннім іграм та багато чому іншому, чим тренери «навантажують» своїх підопічних на тренуваннях.

До речі, багато мешканців Ейлату знають, що до їхнього міста приїхало «Динамо». Про це повідомили місцеві ЗМІ, фотокореспонденти яких відвідали тренування команди. Хоча діаспора вихідців із країн колишнього СРСР у місті не така велика, інтерес до приїзду команди відчувається. Багато в чому завдяки Андрію Шевченку, до персони якого завжди підвищена увага. До автографів і спільних фотографій Андрій давно звик, як і до спілкування з шанувальниками свого таланту. Таких, як виявляється, тут немало. В середу вечером, після вечері, в конференц-залі готелю динамівець погодився провести зустріч із дітьми з місцевих шкіл, відповівши на всі їхні питання.

А поки Андрій разом із 27 партнерами (Маграо все ще прописано постільний режим) усі сили віддають підготовці до другої частини сезону. Незважаючи на величезний досвід і авторитет, жодних послаблень на тренуваннях у Шевченка немає, від початку до кінця нападник працює в загальній групі. Все впевненіше почуває себе в ролі тренера колишній партнер Шевченка по атаці Сергій Ребров. Три роки тому, коли Сьомін вперше очолив «Динамо», тут же, на зборі в Ейлаті, Ребров був лідером тієї команди, її душею та мотором. Нині Сергій пізнає на практиці тренерські премудрощі в досвідченого наставника.



Із чудовим настроєм проводить тренування Артем Мілевський. Схоже, емоційний підйом у бомбардира пов'язаний із поверненням до команди Юрія Сьоміна та тренера з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні. Методика та стиль роботи італійця явно Артему до душі, всі його завдання, а вони дуже нелегкі, виконуються з повною віддачею. «За час тривалої відпустки всі ми встигли скучити за серйозною роботою. Зараз тренуємося двічі на день. Як правило, тренування починаємо з Пінколіні – розминаємося, бігаємо, займаємося аеробікою. Потім настає черга ігрових вправ. На тренуваннях хороша атмосфера, хлопцям подобається, що багато працюємо з м'ячем, постійно проводимо двохсторонки. Сьогодні, наприклад, моя команда перемогла. Три роки тому ми тут же починали працювати з Юрієм Сьоміним. Напевно, саме через це, на фарт, Ейлат було обрано місцем підготовки команди. Незважаючи на півторарічне розлучення з Юрієм Павловичем, складається враження, ніби він нікуди і не йшов. Команда тренера прийняла дуже добре», – розповів у понеділок після завершення ранкового тренування Мілевський.

Стало відомо про ще один контрольний матч «Динамо» на ізраїльському зборі. 26-го січня суперником наших футболістів стане національна збірна Ізраїлю. Гра відбудеться в Тель-Авіві.

...

المشاركات الشائعة