الصفحات

Fellaini scoort voor Everton, Mignolet gaat in de fout

احدث اجدد واروع واجمل واشيك Fellaini scoort voor Everton, Mignolet gaat in de fout

Arsenal is door het oog van de naald gekropen in de derde ronde van de FA Cup. Dankzij een late treffer van Cesc Fabregas dwong het een replay af tegen tweedeklasser Leeds. Everton ging wel vlot door, onder meer dankzij een doelpunt van Fellaini.

• Fabregas scoort de gelijkmaker voor Arsenal

In het Emirates had Robert Snodgrass de bezoekers uit Leeds op voorsprong gezet met een strafschop. Het duurde tot de negentigste minuut eer Arsenal kon terugkomen: Ben Parker ging aan het truitje van Theo Walcott hangen. Een strafschop was het resultaat, Fabregas zorgde voor een zucht van verlichting bij de fans.

De replay wordt later deze maand gespeeld in Leeds.

Fellaini
Everton klopte Scunthorpe (tweede klasse) met 1-5. Fellaini schoot raak in de 73ste minuut en werd de minuut erna vervangen. Onze landgenoot speelde een sterke wedstrijd.

Ook Fulham ging vlotjes door, al was het nietige Peterborough niet echt een waardemeter. Moussa Dembele zat niet in de kern.

Mignolet
Minder goed nieuws was er voor Simon Mignolet. De voormalige Truienaar stond weer  onder de lat van Sunderland, maar derdeklasser Notts County gaf de Belg weinig reden tot feesten. Bij het eerste doelpunt knalde Mignolet tegen een verdediger, daarna redde hij eerst een schot van Hughes maar zag hij de rebound binnengaan. Bent scoorde nog wel de aansluitingstreffer, maar vergeeds.

Newcastle
Ook Newcastle ging af. Het ging onderuit bij Stevenage met 3-1. Stevenage speelt in de vierde klasse. Na afloop van de wedstrijd werd Scott Laird, speler van Stevenage, door een fan neergeslagen.