الصفحات

У Карпати з’їдуться моржі з усієї України

احدث اجدد واروع واجمل واشيك У Карпати з’їдуться моржі з усієї України

У Карпати з'їдуться моржі з усієї України

19 січня 2011 р, на Йордан, у гірськолижному курорті «Буковель» відбудеться «Четвертий Всеукраїнський Фестиваль моржів», в якому візьмуть участь любителі зимового купання чи не з усіх регіонів України.


У програмі святкове Богослужіння та освячення води, урочисте відкриття фестивалю, купання моржів, нагородження учасників дипломами та сувенірами.

Гостей фестивалю пригощатимуть справжнім козацьким кулішем? приготовленим на відкритому вогні у 150- літровому казані.

На гостей фестивалю також чекає насичена розважальна програма за участю «Гуцульського ансамблю пісні і танцю» Івано-Франківської обласної філармонії та славнозвісного колективу «Козацькі забави».

У трьох попередніх фестивалях моржів в «Буковелі» вже взяло участь більше чотирьохсот учасників із усіх регіонів України. З них 50 жінок. А шістдесят вісім його учасників вперше спробували свої сили у зимовому купанні. Проте були моржі і досвідчені: з 17 та 15 річним стажем. Наймолодшим учасником стала 10- річна Таня Палагнюк із Коломиї, а найстаршим -73-річний Петро Тимчук із Івано-Франківщини.

Четвертий Всеукраїнський Фестиваль моржів в ТК « Буковель» обіцяє бути цікавим і,що найголовніше,формувати здоровий спосіб життя: у здоровому тілі – здоровий дух! Приєднуйтесь!

Чекаємо на всіх бажаючих 19 лютого 2011р. о 14.00 год. біля центрального буковельського озера.

Партнери фестивалю - розважальний центр «Бука», ресторан «Козачок» та ТМ «Хортиця».

...

المشاركات الشائعة