الصفحات

Hoffenheim wil Demba Ba niet meer

احدث اجدد واروع واجمل واشيك Hoffenheim wil Demba Ba niet meer

De Duitse Bundesligaclub Hoffenheim is niet van plan om de Senegalese aanvaller Demba Ba opnieuw in zijn kern op te nemen. De ex-spits van Moeskroen zou in principe naar het Engelse Stoke City verhuizen, maar de transfer viel in het water na de medische testen.

'Het is onze doelstelling om tussen dit en 31 januari een transfer voor hem te regelen', verduidelijkte Hoffenheim-manager Ernst Tanner. 'Als Ba naar Hoffenheim terugkeert, kan hij bij ons trainen, maar de wedstrijden moet hij dan wel vanuit de tribunes volgen.'

Ba had nog een contract tot 2013 bij de Duitse club, maar leefde al een tijdje in onmin met zijn werkgever en stuurde de laatste weken aan op een transfer door thuis te blijven van de winterstage.
Het is niet duidelijk waarom Ba niet door de medische testen in Stoke-on-Trent is geraakt. Maar het is niet de eerste keer dat hij een transfer ziet afspringen na het afleggen van medische testen. In de zomer van 2009 stond hij op het punt te tekenen bij Stuttgart, maar een gapende wonde op zijn kuitbeen gooide toen roet in het eten.

...

المشاركات الشائعة