المقادير
-كوارع..ودى بتكون من عند الجزار
-رزأبيض
- صلصة بالتوم
- خبز
الطريقة
نغسل الكوارع كويس جدا ونزيل أى شعر أو أى شيء غير مستحب فيها
وننقعها فى طبق به ماء وخل.
بعد ذلك نضع حلة على النار وبها ماء- بصلة كبيرة ومقطعة-فلفل أسود-ورق لورا-وممكن تضيفى حبهان ..
وعند الغليان نضع الكوارع....
ملاحظة هامة جدا.. يفضل أنك تسلقى الكوارع قبل ما تعمليها بليلة لأنها ممكن تكون كبيرة وتاخد وقت كبير..يعنى أسلقيها لمدة ساعتين..
واتركيها الى تانى يوم.. عندما تعيدى تسويتها لن تأخذ أى وقت..
وده شكلها بعد التسوية..
وبعد كدة نعمل الفتة..
نحضر الرز الابيض..
نحضر الرز الابيض..
والخبز....
وصلصة الفتة...نحمر التوم...