المقادير :
-50جرام شيكولاته بالحليب
- العاديه 100 جرام شيكولاته ساده (شيكولاتة مطبخ )
-كوب أو أكثر شويه بندق مجروش وجزء منه غير مجروش
-ملعقة زبده
-2 ملعقه كبيره شيكولاته نوتللا (nutella ) أو أى صنف أخر يشبهها
طريقة التحضير :
1-نضع الزبده مع الشيكولاته بالحليب مع بعض على نار هادئه الى أن تسيح الشيكولاته
2-نطفىء النار ونضع البندق المجروش وشيكولاته النوتللا ونقلب الخليط
3-نضع الخليط بالملعقه على ورق زبده على هيئة كور صغيره كما في الصوره4-ونزينه بوحدات من البندق ونتركها تبرد وتتماسك نسيح شيكولاتة المطبخ ( السوداء ) على نار هادئه أو على حمام مائي ونغطس وحدات ا لشيكولاته بالشوكه