المقادير:
كاس زبده الفول السوداني ممكن استبدالها بكاس من النسله والاختيار لك
ممكن اضافه القليل من الكاكاو البودره للخلطه
نص كاس كورن فليكس مكسر او لوز مجروش او بندق او اي نوع من المكسرات
اصبع زبده سايح
نص كاس بسكوت مطحون
ممكن حشو الخلطه بالكرز او الزبيب او مكسرات صحيحه
للتغطيه:
2 كاس شكولاته خام مذوبه في حمام مائي او 2 كاس شكولاته بيضاء مذوبه
للزينه:
نص كاس شكولاته مذوبه في حمام مائي ممكن شكولاته بيضاء او العكس
الطريقه:
نخلط النسله او زبده الفول السوداني مع البسكوت المطحون والزبده
نضيف الكورن فليكس واللوز المجروش
نعملها كور كما في الصوره
نسقط الكور في الشكولاته السايحه
نغطي بالشكولاته كامل الجوانب
نرفع الكور من الشكولاته
نضع عليها خطوط من الشكولاته السايحه بواسطه الملعقه
شكل الخطوط من قرب ونضعها في الثلاجه لتبرد لوقت التقديم
شكلها من الداخل