• ربع كيلو مشروم طازه.
• خس كابوتشا.
• مسطردة.
• شرائح جبنة بارميزان.
• عصير ليمون.
• زيت زيتون.
• زيت ذرة أو عباد الشمس.
• خل بلسمك.
• 3 ملاعق ريحان.
الطريقة:
• هجيب طبق واسع وهحط فيه مسطردة وزيت وخل وملح وأجيب المشروم وأقطعه مكعبات وعليه شوية عصير ليمون وهقلبهم مع بعض.
• وبعدين هجيب طبق تاني أقطع فيه خس كابوتشا وأضع عليه المشروم بالصوص اللي عملته وفي الآخر هحط شرائح جبنة بارميزان وعليهم شوية زيت وخل بلسمك.