أوقات تانية كتير نفسك تروح على طبق بطاطس مقرمشة ولذيذة ولكن بعد ما تقلي البطاطس وتطلعيها من الزيت تلاقيها طرية وعاملة زي الفطير...
وعلشان تتخلصي من المشكلة دي وتحصلي على البطاطس المقرمشة اللذيذة يبقي يا ريت بعد ما تقشري البطاطس وتغسليها وتقطعيها تنقعيها في ميه مضاف إليها معلقتين ملح ومعلقتين خل وسيبيهم لمدة ساعة وبعد كده اقليها في زيت بس لازم في الأول تخلي الزيت يسخن كويس على النار لأنك لو قلتيها في زيت غير ساخن هتمتص الزيت وهتطلع طرية.