المقادير:
• 6بيضات.
• فانيليا.
• كوب سكر.
• 2 كوب لبن دافئ.
الطريقة:
• أول حاجة هنبتدي أعمل الكراميل وهو عبارة عن معلقتين من السكر نحطهم في طاسة على النار ونقلبهم لحد ما السكر يسيح ويعمل صوص
• نحط اللبن علشان يدفأ عى النار "مش يسخن" وبعد كده نكسر 4 بيضات في طبق... ونكسر الاثنين التانين وناخد منهم الصفار بس.
• وبعد كده نضع الكراميل في القالب المخصص للكراميل علشان يبرد شوية.. هنضيف السكر والفانيليا والبيض ونضربهم بالمضرب وبعد كده نضيف إليهم اللبن الدافئ ونضربهم كلهم مع بعض بالمضرب علشان يتجانسوا بعد كده نجيب منديل على الوش علشان نشيل الرغاوي.
• هنجيب مصفاة علشان نصفي الخليط في قالب الكراميل...