• 1/8كيلو جبنة بيضاء.
• 2 ملعقة نعناع أخضر.
• 1/8 جبنة موزاريلا مبشورة.
الطريقة:
• أول حاجة هعملها هي إني هخلط الجبنة البيضاء مع الجبنة الموزاريلا مع النعناع كويس.
• هجيب الفطيرة اللي عندي وهبدأ أحشيها بخليط الجبنة اللي عملته، وبعد كده هضغط عليها جامد وألفها زي القطايف.
• هكرر الخطوة اللي فاتت لغاية ما ألاقي كل الرقائق اللي عندي خلصت وبعد كده هبدأ أرصها في صينية الفرن... هدخل الصينية الفرن لمدة نص ساعة أو لغاية ما الفطائر وشها يحمر.