المقادير بالنسبة للقرع العسلي
بنجيب القرع..
ونغسله كويس من بره ونقطعه اجزاء صغننهماتحاوليش تقشريه وهو ني عشان بيكون ناشف اوي وممكن يعورك زي مانا اتعورت منه مرة نحطه ف مية ونحط فيها سكر ونسلقه كويس اوي..
لدرجة انه يتهري يعني عشان نعرف نهرسه حلوولما يطلع نصفيه كويس ونقشره ونهرسه ونحط عليه السكر للدرجة الي نحبهاكل واحد ومزاجه انا بحب الحاجه كلها سكرها قليل اويدي صورته لما استوى واتهرس
ودي صورته لما فرشناه ف الصينيه
نيجي للكريم كراميلالمقادير..لتر لبن7 بيضاتفانيليا سكر حسب الرغبة بس تقريبا حوالي نص كوباية كبيرة او تلات ارباع كوبايهاللبن يكون سخن بس مش بيغلي يعني نحطه ف الخلاط وعليه الفانيليا..
ونضيف البيض واحده واحده واللبن بينضربوبعدين السكرونضربه كويس وبعدين نصبه على وش القرع ف الصينيهوده شكله