
المقادير:
• كيلو لحمة موزة بتلو.
• ملعقة حبهان ناعم.
• مستكة.
• 2 بصلة.
• أرز.
• فلفل ملون.
• حبة البركة.
• أوراق بقدونس للتزيين.
• ليمون مخلل.
الطريقة:
• أول حاجة هقطع اللحمة قطعا صغيرة وهرش عليها الحبهان الناعم والملح والفلفل.



• بعد مرور الخمس دقائق هضيف إليهم شوية حبة البركة مع 2 كوب أرز وأقلبهم كويس لمدة عشر دقائق وبعد كده هضيف 2 كوب ماء بنفس مقادر كوب الأرز وهسيب الأرز لغاية ما يستوي.
• هجيب طبق التقديم وهحط فيه الأرز وعليه اللحمة والليمون المخلل وأزين الطبق بأوراق البقدونس.