احدث اجدد واروع واجمل واشيك
السبانخ باللحم المفروم والبطاطاس بالباشميل .......بالصور
المقادير كما بالصور::
بطاطاس مقطعه دوائر
ربطه سبانخ
لحم مفروم مع البصل مقلب على النار

جبن مبشور

كما في الصوره اول طبقه البطاطا ووضعنا فوقها اللحم المفروم وقطع من الفلفل الرومي
وبعدها طبقه السبانخ

وبعدها الباشميل اللي الكل بيعرفه_3ملعقه زبده و2/1كوب زيتو3ملاعق دقيق وحليب حسب ماتحبي سيوله الباشميل-- ممكن تحطي 5 بيضات بدل البشميل

وتوه بندخلها الفرن بنحمرها شويه وبنطلعها وبنشعليها الجبن المبشوروبندخلها شويه تسيح الجبنه وتتحمر

وهدا الشكل النهائي