
المكونات
كيلو دبابيس فراخ
نص كيلو بصل مقطع صغير
2حبة طماطم مقطع صغير
2ملعقة زيت زيتون
بهارات(م ص زنجبيل+م ص سماق+ م ص فلفل اسود+م ص شطة+ملح)
1/2 ليمونة

وبعدين اخلطى جميع مكونات التتبيلة جيدا
واخلطيهم بالدبابيس ورصيهم فى صينية واتركيها ساعة قبل الطهى
يبقى شكلها كدة

حطيها فى الفرن حتى تمام الطهى ويكون شكلها كدة

وتقدميها كدة

ملحوظة
لو تحبى تخلى الاكلة صحية مليون % ممكن تنزعى الجلد وتستغنى عن الزيت
اما بقى لو عايزة الطعم حكاية ممكن تزودى على التتبيلة كوب زبادىوزملعقة دقيق حتديكى نتيجة هايلة فى طعم الصوص بتعها