المقادير:
3كوب
سميد1كوب دقيق
اكوب جوز الهند
2/1كوب سكر
2/1و1كوب حليب
كوب زيت مع زبده
1ملعقه بيكنج باودر
لوزقشطه
القشطه وهي توضع ملعقه كبيره على الوجه
وعسل اوشيره لكل كوب سكر كوب ونصف ماء
نتركها تغلي لحد ما نحس انه العسل اصبح ثقيلا بالملعقه
نعصر عليه قليل من الليمون ونقشط الوجه
ونتركه شويه يغلي
وننزله عن النار ليبرد
الطريقه:نضع المقادير الجافه كلها في الصينيه مع الزده والزيت ونفركها بايديناحتى يتداخل الزيت والزبده مع الدقيق وجوز الهند والسميدناتي للخطوه التانيهنصب كميه الحليب على الخليط ونعجن حتي تصبح عجينه متماسكه
نفرد العجينه بايدنا في الصينيه ونحاول ان تكون الطبقه بنفس المستوى
بالسكين نعمل خطوط طوليه وعرضيه ونضع في كل مربع حبه لوز او فستق او اي مكسرات عندنا ويستحسن اللوز
نضعها في الفرن بعد ما نكون حميناه قبل البدء بعمل العجينه وهدا شكلها النهائي بعد ما حطينا عليه العسل وطبعا بعد ما يكون العسل بارد نضعه على البسبوسه بمجرد ما نطلعها من الفرن