المقادير:
معلاق خروف وهو عباره عن القلب والكبده والرئا ت والفشه
6فصوص توم
2قرن فلفل
بهارات
ملح
شويه خل
زيت للقلي

نقطع كميه المعلاق قطع صغيره ونضيفلها كل المقادير ونتركها حوالي الساعه وممكن قليها على طول نحمي الزيتونضع الكميه ونقوم بقليها ونضيف لها بعد القلي شويه ميهونغطيها بغطاء حوالي 15 دقيقه وبنوطي النار عليهابعد ماتستوي بنضيفلها بقدونس مقطع وبنخلطه معاها

وهذا اللشكل النهائي للطبق بعد تزيينه بشرائح الجزر والخيار ورشه مايونيز

وبالنسبه للكبده البقري
بنعمل فيها نفس مقادير الخلطه الفرق الوحيد انه المده للاستواء اطول ممكن تكون نص ساعه او ساعه حسب طراوه الكبده وبنزيده ميه كل شويه ولما ننزله عن النار ما بنخليه ينشف عالاخر بنخلي صوص اللحم لانه لذيذمع الكبده