المقادير:
500 جم لحم مفروم
2 بصله وسط مفروم ناعم
ملح وفلفل وبهارات
2 ملعقه كبيرة كاتشب
1 ملعقه كبيرة مستردة
شرائح جبن شيدر
الطريقة :
يخلط اللحم والبصل والملح والفلفل والبهارات
ويدعك جيدا يضاف الكاتشب والمستردة وتخلط حتى تختفى تماما

كده اللحمه جاهزه للتشكيل




ولحد هنا وأنا شلتهم فى الفريزر
لكن طبعا ممكن تسويهم بطريقتين :
أولا : تشويها وتقدميها مع البطاطس المحمرة والسلاطة
وثانيا: تحطيها فى دقيق وبيض وبقسماط وتقليها وتقدميها فى عيش كايزر مع الكاتشب وجنبها بطاطس محمرة