المقادير والطريقة:-
اولا شوحت بصله صغيره مقطعه جوانح معاها حبه فلفل رومي صغيرة في زيت قليل
وبعدين ضفت عليهم الرز المغسول وقلبت وبعدين حطيت البسله المطبوخه
وزودت ميه وكركم للون وطبعا قليل من الملح لان البسله فيها ملح وسيبتهم علي النار لما الرز استوي
في هذه الاثناء شوحت بصله صغيره مع فلفله وشوية جزر مبشور
وحطيت معاهم الفراخ المخليه والمقطعه صغيرا والبهار طبعا والملح
وسيبتهم علي النار شويه مع التقليب وزودت حبه كاتشب بقت شاورما تجنن لما الرز استوي اضفته علي الفراخ و قلبتهم وبالهنا والشفا
اسيبكم مع الصور


